Jenny testar: M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

Om du vill ha en nattmask som plumpar huden maximalt och känns väldigt lyxig så lägg pengarna på M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask. Att den dessutom är 100% vegansk och cruelty free är bara ett plus.

Jenny testar: M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

Masken beskrivs som en lyxig anti-age mask som återfuktar, ökar fasthet och stimulerar cellernas nybildning. Masken innehåller Malakit, en grön ädelsten som är en kraftig antioxidant som skyddar och lugnar stressad hud. Med Avokado och Squalane som stimulerar elastin och kollagenet och därigenom gör huden fastare.

Hyaluronsyra som är en fiffig liten ingrediens som kan binda 1000 gånger sin vikt i fukt och sockerarten Pentavitin, tillsammans ökar de fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger den här anti-age effekten många vill åt. Även Niacinamide, en aktiv form av Vitamin B3, finns bland ingredienserna och den förstärker hudens elasticitet och har en antiinflammatorisk egenskap.

Masken passar en normal, blandad, mogen eller torr hy.

Jenny testar: M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
Jenny testar: M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

Masken känns krämig och väldigt härlig på huden, man kan använda den som en vanlig mask eller som en mask man sover med. Jag har sovit med den ett par nätter och när jag vaknar, oavsett hur lite jag sovit, ser jag ut att ha sovit i 100 år. Huden är så len och go och känns återfuktad.

Masken innehåller väldigt vårdande ingredienser för lilla huden, jag applicerar den sist i min rutin och sover med den som sagt, jag upplever den lite klibbig ett tag efter applicering men den sjunker sen in i huden.

INCI: Aqua Purificata (Water), Persea Gratissima Oil (Avocado Oil)*, Glycerin (From Coconut Oil)*, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein (From Olive Oil and Wheat)*, Cetyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Squalane (Source Olive Oil)*, Theobroma Cacao Seed Butter (Cocoa Butter) *, Cetearyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Glyceryl Oleate (From Coconut Oil), Glyceryl Stearate (From Coconut Oil)*, Saccharide Isomerate, (Pentavitin, Plant Derived)*, Backhousia Citriodora Leaf Extract (Lemon Myrtle Extract)*, Avena Sativa Kernel Extract (Oat Extract), Malachite Extract (Malachite Gemstone Extract), Sodium Hyaluronate (Veg. Hyaluronic Acid) , Niacinamide (Vit B3), Beta-Sitosterol (Source Plants)*, Squalene (Source Olive Oil)*, Glycine Soja Oil (Soy Bean Oil)*, Allantoin (Source Comfrey), Xanthan Gum (Natural Thickener)* Phenoxyethanol (Preservation), Ethylhexylglycerin (Preservation), Lactic Acid (pH balance), Potassium Hydroxide (Preservation), Sodium Benzoate (Natural Preservative)*, Tocopherol (Vit E)*, Tocopheryl Acetate (Vit E)*, Potassium Sorbate (Natural Preservative)*, Sodium Citrate (pH balance), Sorbic Acid (pH balance), Citric Acid (pH balance), Citral (From Lemon Myrtle).

*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar.

  • 6.6/10
    Applicering - 6.6/10
  • 7.9/10
    Konsistens - 7.9/10
  • 6.6/10
    Resultat - 6.6/10
7/10

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask finns att köpa på Hudoteket och kostar 499 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?