Sommarens nyheter från Apoliva

Varje sommar lanserar Apoliva limited edition produkter från serien Apoliva Passion & Nature. Denna sommar har doften och designen valts tillsammans med Apotekets kunder på Facebook.

Sommarens nyheter från Apoliva

Apoliva Passion & Nature bodylotion och duschgel, 69 SEK resp. 45 SEK (200ml)

Både bodylotion och duschgel har en doft som är väldigt blommig och inspirerad av ett citat från Carl von Linné om liljekonvaljen och dess blomningstid. Förutom liljekonvalj så finns det vit grapefrukt och sandelträ med i doften, hela utskicket doftade och det klagar jag inte på när det är en god doft.

Bodylotionen återfuktar och vårdar med vitamin E och glycerin. Den sjunker snabbt in i huden och lämnar en god doft. Duschgelen rengör och vårdar huden, har ett mjukt lödder och känns fräsch.

Både bodylotion och duschgel finns att köpa på Apoteket, och Apoteket.se, nu.

INCI, bodylotion: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Octyldodecanol, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Ethylparaben, Carbomer, Betaine, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Centella Asiatica Extract, Sorbic Acid.

INCI, duschgel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Phenoxyethanol, Decyl Glucoside, C12-13 Alkyl Lactate, Glycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylparaben, Shea Butteramidopropyl Betaine, Ethylparaben, Sodium Chloride, Propylparaben, Citric Acid, Centella Asiatica Extract, Hexylene Glycol, Sodium Citrate, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Sommarens nyheter från Apoliva

Apoliva Passion & Nature Handcreme, 49 SEK (30ml)

Apolivas serie med handtvålar kompletteras nu med tre handkrämer i samma dofter. Vi har Jasmin, Vit Grapefrukt och Geranium. Handkrämerna är återfuktande och kommer i en praktisk tub (påminner om The Body Shops handkrämer) som man kan slänga ner i handväskan.

Handkrämerna känns väldigt sköna och de sjönk in i huden snabbt så man kan fortsätta med det man håller på med.

Finns att köpa på Apoteket, och Apoteket.se, nu.

INCI: Aqua, Canola Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetyl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Allantoin, Tocopherol, Xanthan Gum, Squalene, Glycine Soja Oil, Beta-Sitosterol, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Oleyl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?