Nya läppoljor från Clarins

Jag har köpt 3 av de 4 nya utförandena av Clarins Instant Light Lip Comfort Oil. Det var dags att säga hej då till de jag hade då de sjöng på sista versen och när jag skulle köpa ny så valde jag då 3 av de nya istället för någon av de gamla nyanserna.

Nya läppoljor från ClarinsFr vänster: 04 Candy, 05 Tangerine, 06 Mint

Nya läppoljor från Clarins

2015 släppte Clarins 2st läppoljor, 01 Honey och 02 Raspberry. De har senare följts upp av 03 Red Berry och nu har då 4 nya nyanser/dofter tillkommit; 04 Candy, 05 Tangerine, 06 Mint och 07 Honey Glam. Jag köpte dessa själv och valde, som sagt, 3 av de 4 nya då 07 Honey Glam inte tilltalade mig med sitt skimmer.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil är en gelé-liknande olja som lugnar läpparna, ger dem näring, glans och subtil färg. Läpparna hålls skyddade från uttorkning, de håller sig smidiga och får ett fylligare utseende. Kan användas ensam eller också ovanpå ett läppstift för att få mer glans och skydd, värt att veta är att 04 Candy och 05 Tangerine ger en tint till läpparna, det gör inte de andra varianterna.

Nya läppoljor från ClarinsFr vänster: 04 Candy, 05 Tangerine, 06 Mint

De innehåller bl a växtoljor från jojoba, hasselnöt och Mirabelle-plommon, de här nya nyanserna har varsin stjärningrediens vilket betyder att INCI ser lite olika ut beroende på vilken nyans/doft man har. De olika ingredienserna är:

04 Candy: Amarant
05 Tangerine: Mauritia flexuosa
06 Mint: Åkermynta
07 Honey Glam: Hasselnötter

Nya läppoljor från Clarins

Nya läppoljor från Clarins

06 Mint blev den omedelbara favoriten! Den stora och lite fluffiga applikatorn är underbar mot läpparna och tar upp lagom med produkt. Oljorna gör läpparna mjuka och återfuktar bra, 06 Mint har en doft av mint och känns väldigt fräsch på läpparna. Jag upplever att den känns lite kylande på läpparna också, och doften är påtaglig men inte påträngande. Detta är en produkt som jag kommer använda mycket till vardags, och 06 Mint kommer få följa med på semestern!

Nya läppoljor från ClarinsFr vänster: 04 Candy, 05 Tangerine, 06 Mint

Nya läppoljor från Clarins

Här ser ni tinten som 04 Candy och 05 Tangerine ger, det blir inte fullt så tydligt på läpparna men det blir en tint!

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil finns i alla 7 nyanser hos Skincity.se och kostar där 189 SEK.
Och ett tips: Bangerhead har lite rea på Lip Comfort Oil just nu, hos dem kostar de 176 SEK för tillfället.

Har du provat någon av Clarins läppoljor?

PS. Jag har ett till inlägg där Clarins läppoljor är med, du kan läsa det här. DS.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?