Recension: Rituals, The Ritual of Dao Shower Foam

Jag har testat mina första Rituals produkter, alla kommer från Ritual of Dao-serien. Produkterna jag testat är en bodylotion, en bodyscrub och detta shower foam.

Recension: Rituals, The Ritual of Dao Shower Foam

Rituals, The Ritual of Dao Shower Foam

Ritual of Dao serien har doft av vit lotus och näringsgivande egenskaper från Yi Yi Ren, ett vanligt inslag i traditionell kinesisk medicin.

”Dao är en gammal kinesisk filosofi som kretsar kring att uppnå perfekt harmoni mellan Yin och Yang. Med fokus på att berika din Yin-energi hjälper vår The Ritual of Dao kollektion dig att hitta inre lugn och ro i ditt upptagna liv.”

Det första man märker med Ritual of Dao Shower Foam (hädanefter kallat SF eller Shower Foam) är att den expanderar en del när man tryckt ut lite i handflatan, man behöver mindre än man tror. Flaskan känns inte hal när man är i duschen och den blivit blöt så det går bra att hålla i den och trycka ut SF i handen. Efter att det expanderat och man börjar tvåla in sig blir SF till ett mjukt lödder.

Det andra man märker med denna produkt är doften. Doften känns blommig men är inte stark utan doftar mer rent, jag har haft parfym ovanpå och Shower Foam har inte tagit över doften eller ändrat doften på parfymen.

För att förhöja upplevelsen av Ritual of Dao så rekommenderar Rituals att man även använder bodylotionen från samma serie. Det har jag gjort, men då tycker jag att det blir svårt att använda parfym ovanpå, det blir ”för mycket” av Rituals om ni förstår hur jag menar. Väl på huden känns skummet väldigt närande, krämigt och lyxigt. Det var en helt annan upplevelse än med en duschgel till exempel. Man känner sig ren och SF torkar inte ut huden och irriterar inte heller.

På det hela taget är det en fin produkt, men kanske inget jag skulle köpa igen då jag inte riktigt gillar doften helt och fullt.

Rituals Ritual of Dao Shower Foam finns att köpa bl a. hos Eleven och kostar 95 SEK.

INCI: Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, PEG-120 Methyl, Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Isobutane, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Benzoate, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Benzyl salicylate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Linalool, Glycerin, Benzyl Alcohol, Alpha-isomethyl ionone.

 • 4.9/10
  Applicering - 4.9/10
 • 3.9/10
  Doft - 3.9/10
 • 5.3/10
  Känsla - 5.3/10
 • 5.2/10
  Resultat - 5.2/10
4.8/10

Rituals, The Ritual of Dao Shower Foam

Rituals The Ritual of Dao Shower Foam är ett rikt, krämigt och fuktgivande skum. Med doft av vit lotus och Ri Ri Yen.

Ritual of Dao Shower Foam finns att köpa hos bl a. Eleven.se och kostar där 95 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?