Jenny testar: Cover FX Custom Enhancer Drops

Jag har handlat igen, denna gång blev det Cover FX Custom Enhancer Drops. Det har tagit mig lite tid att testa dessa men nu har jag gjort det.

Jenny testar: Cover FX Custom Enhancer Drops

Cover FX Custom Enhancer Drops

Märket Cover FX kom till Sverige för ett tag sen, och jag har längtat efter just Custom Enhancer Drops som är då highlighters i flytande form. Det finns 9 nyanser enligt CoverFX.com, men det verkar som om vi här i Sverige (via Kicks.se och Skincity.se) kan få tag på 7 av dessa nyanser.

Dessa revolutionerande droppar kan användas på tre olika sätt för att skräddarsy din perfekta nivå av lyster!
• Använd under övrig make-up på bar hud.
• Använd dem över make-up, t.o.m. efter puder, för en strålande strobe effekt.
• Mixa dem med din foundation, primer, fuktgivande kräm, eller t.o.m body lotion för att ge huden extra lyster.

Jenny testar: Cover FX Custom Enhancer Drops
Jenny testar: Cover FX Custom Enhancer Drops

Cover FX Custom Enhancer Drops: Halo & Celestial

Jag har nyanserna Celestial och Halo, jag har testat att använda Celestial som highlighter ovanpå makeup, applicerade en droppe och sen försökte jag blenda ut med en fuktad Beautyblender. Jag fick inte alls samma effekt som man sett att Beauty Gurus på YouTube fått, det blev knappt något glow alls utan mer fläckigt och spridda skurar med glitter.

Funderar på om dessa lämpar sig bättre att blanda i dagkräm eller foundation för att få mer lyster den vägen. Jag har fortfarande inte provat något av det då jag blev snudd på besviken över resultatet på ansiktet.

  • 3.6/10
    Applicering - 3.6/10
  • 6/10
    Förpackning - 6/10
  • 2.9/10
    Resultat - 2.9/10
4.2/10

Cover FX Custom Enhancer Drops

CoverFX Custom Enhancer Drops finns att köpa på bl a. Skincity och kostar där 449 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?