Min travel makeup bag

Med mig på semestern fick få, väl utvalda, produkter följa med i min makeup bag. Dels för att jag på sommaren vill ha det enkelt och lätt men också för att spara på vikten på handbagaget ?

Min travel makeup bag

Min travel makeup bag

I min makeup bag, som för övrigt kommer från Charlotte Tilbury, finns det:

Bas: Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream – Light
Jag vill ha en lätt bas som jag kan applicera snabbt och som med fördel gärna får ha SPF. Denna BB Cream har SPF 40, går snabbt att applicera antingen med fingrar eller borste (se nedan), täckningen är bra och går att bygga upp litegrann.

Ögonbryn: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Granite
Jag tog även med mig Benefit Gimme Brow för de dagar då jag är extra lat, men för de dagar då jag orkar så har jag med mig Brow Wiz för att fylla i brynen med. Precisionen är fenomenal med denna penna och det är lätt att fylla i brynen (även om man som jag har svårt för att få brynen jämna)…

Ögon: Dior Diorshow Maximizer 3D + Too Faced Better Than Sex Mascara
Jag valde att skippa ögonskuggan helt och bara ta med mig en mascara primer och en mascara, båda två är favoriter som jag använder ofta, tillsammans skapar de en bra kombo! Primern ger lite extra längd till mina fransar och med mascaran på som separerar och ger ännu lite mer längd blir det perfekt. På mig så fäller inte Better Than Sex.

Läppar: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – 07 Toffee Pink Shimmer + Clarins Instant Light Lip Comfort Oil – 06 Mint
Båda mina läpprodukter jag valde att ta med mig kommer från Clarins, det var mer en slump än ett planerat val. Mamma är inte så särdeles förtjust i mitt svarta läppstift, och jag vill inte krångla med ett liquid lipstick heller så jag tänkte att en produkt som ger lite glans och färg blir bra, så det blev Natural Lip Perfector. Lip Comfort Oil kom med på resan då jag fick hem beställningen ganska lägligt och provade just 06 Mint och föll som en fura.

Applikator: MAC #170 – Synthetic Rounded Slant Brush
Detta är min favoritborste för att applicera ovannämnda BB Cream, det blir en fin finish utan streaks och borsten känns skön och mjuk.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?