Jenny gillar: Paula’s Choice 5% AHA & 1% Retinol

Jag gillar verkligen kombinationen av AHA och Retinol/Retinoid, The Ordinary gör bra produkter men två andra produkter jag har i min arsenal är dessa: Paula’s Choice 5% AHA & 1% Retinol.

Jenny gillar: Paula's Choice 5% AHA & 1% Retinol

Paula’s Choice 5% AHA & 1% Retinol

Jag kombinerar ofta en AHA exfoliering och en produkt med retinol, nu det senaste har det blivit mycket av The Ordinarys produkter då jag testat dem inför recensionen jag gjorde. Innan det använde jag dessa två från Paula’s Choice, och nu när jag inte hårdtestar The Ordinary längre har jag börjat blanda dessa två kombinationer. Skillnaderna mellan The Ordinary produkterna och PC är väl först och främst att The Ordinary är Lactic Acid, alltså mjölksyra, och en retinoid medan Paula’s Choice är glykolsyra och retinol.

Jag använder alla produkter i samma steg: som ett serum/treatment. Alltså rengör, exfolierar och återfuktar jag innan och efteråt använder jag någon sorts av återfuktning, antingen kräm eller en fuktmask. Jag använder dessa produkter uteslutande på kvällen. Min hud svarar på det stora hela detsamma på TO och PC kombinationerna. Huden blir len, rodnad minskar, det är bra mot acne och retinol har ju anti-age effekt också.

Paula’s Choice Daily Smoothing Treatment 5% AHA och CLINICAL 1% Retinol Treatment finns att köpa på Skincity och kostar där 419 SEK resp. 649 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?