NOTD: IsaDora Gel Nail Lacquer Coral Crush

Idag blir det en NOTD med IsaDora Gel Nail Lacquer i nyansen Coral Crush. Jag är fortfarande hemma hos mina föräldrar och kommer vara här till den 20/7. Då jag inte har något material med mig att testa och blogga om så kommer inläggen sporadiskt tills jag är hemma och har tillgång till produkter igen. Instagram lever, kolla in: @jennyelisabeth.se!

NOTD: IsaDora Gel Nail Lacquer Coral Crush

NOTD: IsaDora Gel Nail Lacquer Coral Crush

IsaDora Gel Nail Lacquer är en ny produkt för mig, den påminner om Essie Gel Couture. En sorts hybrid mellan nagellack och gellack. Man har det färgade Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat, tillsammans är de en reaktiv kombination som skonsamt självhärdar och ger en glossy finish som inte flagnar, det krävs ingen UV-lampa för Gel Nail Lacquer.

Instruktionerna är enkla, lacka två lager av det färgade lacket, vänta 3 minuter och lacka sen ett lager med topplacket. Det var så jag gjorde, och sen då det finns en sol på korken till lacken så såg jag till att vara i solljus. Ett par minuter tog det så hade det härdat.

Coral Crush är en mer knallig och rödare nyans än vad som syns på bilden, lacken var lätta att applicera och jag gillade den lite kortare och breda penseln. När jag lackade med topplacket så plockade penseln upp lite av färglacket, men det orsakade inga ”störningar” på lackets resultat.

Det blir intressant att se om lacket håller i den utlovade 1 veckan, vi får se!

IsaDora Gel Nail Lacquer finns att köpa online, t ex hos Eleven, och i butik.

Har du testat Gel Nail Lacquer, hur funkade det för dig?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?