NOTD: Smith & Cult Kundalini Hustle

NOTD: Smith & Cult Kundalini Hustle

Smith & Cult Kundalini Hustle, 239 SEK

Under semestern köpte jag ett lack från Smith & Cult, märket (enbart lacken som är det enda jag testat) har varit lite hit & miss för mig, men Kundalini Hustle är en hit helt klart. Trots strulet med att få till lackningen…

Kundalini Hustle är en poppy red som gav full täckning med ett lager, men jag lackade två lager för att lättare kunna jämföra med andra lack. Men tyvärr var mitt CND Stickey slut så jag tänkte att jag provar Smith & Cult’s baslack Basis of Everything och som topplack blev det, som vanligt, Essie Gel Setter.

Lackningen tog väldigt lång tid på sig att torka, Gel Setter brukar inte ta lång tid på sig så jag vet inte vad som gjorde att det torkade så segt. Det slutade med att jag skulle sätta i batteriet i kameran och då blev det en skada i höger tumnagel, jag lackade om den men då fick jag ett skräp i lackningen så jag fick lacka den en tredje gång. Och när jag skulle ta bort lacket på tumnageln hade jag en plasthandske på mig på vänster hand, det räckte inte och långfingrets nagel blev förstörd, fick lacka om den också.

Men när det väl torkat så ser jag ju att det var värt det, Kundalini Hustle är en otroligt vacker röd nyans och den känns väldigt fräsch.

Jag köper Smith & Cult lack på Skincity, och där kostar Kundalini Hustle 239 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?