Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

I våras kom Too Faced x Kat Von D Better Together collaben till Sverige, jag har köpt den på Sephora. I collaben finns det en palett i form av ett hjärta där en sida är Too Faced och en sida Kat Von D.

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

Paletten hålls ihop med hjälp av en magnet och tillsammans med paletten kom en Too Faced Better Than Sex mascara och en Kat Von D Tattoo Liner, dessa två produkter är vardera märkes bästsäljare och fan och hans moster har nog sett dessa vid det här laget. Detsamma gäller swatches på skuggorna så jag hänvisar till andra bloggare för swatches.

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection

Bara från att titta på paletterna kan jag redan säga att Kat Von D sidan är min favorit, den röda skuggan är så mycket snyggare än vad som syns på min bild, jag kunde inte få till ljus och nyanserna på fotot. Jag har haft paletten i min ägo i en månad men då jag varit på semester valde jag att inte testa den innan jag kommer hem och har tillgång till alla borstar och produkter.

Vänta er en sminkning! ? Måste bara tvätta mina borstar…

0

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?