M Picaut Hydrating Water

M Picaut Hydrating Water

M Picaut Hydrating Water, 289 SEK

Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform, det kan användas i ens hudvårdrutin där det balanserar huden och tar bort de sista resterna av makeup. Man kan också använda det framför datorn (precis vad jag behöver), ovanpå makeup, under flygningar och efter sol. Lite av en multi-tasker alltså.

Jag har fått hem det för att testa och har hunnit använda det litegrann, har testat det i min rutin (morgon och kväll) och framför datorn där jag spenderar mycket tid. Misten är inte så fin som jag hade önskat om jag skulle använda den ovanpå smink, det känns som att man blir lite väl blöt – eller använder jag för mycket?

Den återfuktar och jag som ofta har bar hud (ingen bas) tycker mig se att huden lugnas och är inte lika rödflammig på kinderna. Misten, trots munstycket, är skön och svalkande och jag förstår varför den lämpar sig för efter sol. Man kan även ställa flaskan i kylskåpet för extra kylande effekt.

Flaskan är i glas och känns verkligen ecoluxury, den rymmer 100ml och passar alla hudtyper, normal till torr.

Hydrating Water finns att köpa hos bl a. Eleven och kostar där 289 SEK.

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Barbadensis)*, Aqua (renat vatten), Glycerin (från kokosoja)*, Hamamelis Virginiana Extract (trollhassel)*, Alcohol (konservering – ekologiskt framtagen), Phenoxyethanol (konservering), Potassium Sorbate (mild konservering).

*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar

Har du testat Hydrating Water, vad tyckte du om det?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?