Jenny testar: XBrow & XLash

Jenny testar: XBrow & XLash

Jag har bestämt mig för att testa XBrow och XLash, det är serum som man applicerar på bryn och fransar för att få fylligare bryn/fransar. Efter 30 dagar ska man kunna se resultat. Jag brukade använda Talika’s motsvarigheter och såg resultat så jag hoppas att XBrow och XLash kommer funka, vi får se!

Jenny testar: XBrow & XLash

XBrow

XBrow har samma formula som XLash men är anpassat för ögonbrynen, det är ett serum som man applicerar på torra och rena ögonbryn. Serumet ska ge tätare och fylligare ögonbryn på 3 – 4 veckor. För bästa resultat ska det användas dagligen. Applikatorn påminner om gamla ögonskuggeapplikatorer typ, och serumet ska appliceras vid rötterna på brynen.

Jenny testar: XBrow & XLash

XLash

Precis som XBrow är XLash ett serum som ska användas dagligen i 3 – 4 veckor för att få bästa resultat. Till skillnad från XBrow är applikatorn en tunn, liten pensel. Serumet ska appliceras vid fransarnas rötter, gärna en timme innan man går och lägger sig.

Jenny testar: XBrow & XLash

Detta är mitt utgångsläge, ögonbrynen har jag just färgat (kanske var dumt, men jag gjorde det innan jag fick hem XBrow & XLash) så de ser fylligare ut redan nu, men när färgen släppt från huden kommer de se glesare ut och där hoppas jag att XBrow kommer kliva in. Fransarna är lite korta och effekten av Talika Lipocils börjar försvinna nu.

Jag återkommer om ett par veckor med en uppdatering!

Har du testat XBrow eller XLash, funkade det för dig?
0

2 Kommentarer

 1. 28 juli 2017 / 14:01

  Vilken Fin blgg! Älskar skönhet själv och att testa nya produkter!?

  • Jenny
   Författare
   28 juli 2017 / 14:20

   Tack! 🙂 Ja, visst är det kul att testa nya produkter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?