#Söndagsmasken: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Söndagsmasken: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Inspirerad av hashtaggen #söndagsmasken ska jag även här på bloggen nu dela med mig av den masken jag kör på söndagar, denna heliga stund på veckan när Olaplex, ögonbrynsfärg och nagellack åker fram. Denna söndag använde jag Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, en trippelverkande exfolierande mask som ger mig en känsla av vårstädning av huden.

Söndagsmasken: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, 649 SEK

Pumpkin Enzyme Mask exfolierar huden med hjälp av pumpaenzym, AHA-syra och har korn av aluminiumoxid. Masken innehåller även C-vitamin som ger lyster och hyaluronsyra som är återfuktande, ska inte dra ramsan om hyaluronsyra och hur mycket fukt den binder för det har ni hört nog nu.

Den här masken passar för de flesta, enligt Skincity passar den för alla hudtyper – men den känsligaste huden kan reagera negativt för det är klös i den här masken! Jag har blandhy och har en acnebenägen hy och jag gillar dessutom syror. Jag lägger på ett tunnare lager av Pumpkin Enzyme Mask och masserar in den lätt med fuktade fingrar sen låter jag den jobba i ett par minuter innan jag sköljer av den.

Resultatet är en jämnare hudton och hudstruktur, man får även ett fint glow och huden blir väldigt len.

Söndagsmasken: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Har du testat Pumpkin Enzyme Mask, vad tyckte du?

INCI: Water/Aqua/Eau, Cucurbita Pepo (Pumpkin), Aluminum Oxide, Glycerin, Triethanolamine, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Ascorbic Acid, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Edta Edetate Discodium Dihydrate Usp, Methyl Eugenol, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?