MOTD: Too Faced x Kat Von D

MOTD
Jag. Lever. För. Swoon!! Underbara skugga, intensivt röd utan fall out. Jag kanske må vila pga förkylning men det gör inte inspirationen, jag tvättade mina borstar och satte mig ner med Too Faced x Kat Von D paletten framför mig och här är resultatet. Jag har använt två skuggor från Kat Von D sidan, och tack till Ida för det var hennes look med Swoon som var ursprunget till min inspiration, jag kände att jag ville göra något med Swoon i fokus.

MOTD: Too Faced x Kat Von DLook inspirerad av Ida

BAS
Urban Decay All Nighter Liquid Foundation – 1.0
Urban Decay Color Correcting Fluid – Pink
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
Too Faced x Kat Von D Better Together – Swoon, Devotion
Too Faced Better Than Sex Mascara
MUFE Aqua Eyes – 0L

LÄPPAR
NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick – Black Champagne

MOTD: Too Faced x Kat Von D

MOTD: Too Faced x Kat Von D

Loading Likes...

1 kommentar

  1. Emma P
    söndag, 6 augusti 2017 / 13:07

    Vilken härlig sminkning, Swoon är en underbar skugga!

    • söndag, 6 augusti 2017 / 13:43

      Tack 🙂 Swoon är en dröm!

Kommentera