MOTD: Too Faced x Kat Von D

Jag. Lever. För. Swoon!! Underbara skugga, intensivt röd utan fall out. Jag kanske må vila pga förkylning men det gör inte inspirationen, jag tvättade mina borstar och satte mig ner med Too Faced x Kat Von D paletten framför mig och här är resultatet. Jag har använt två skuggor från Kat Von D sidan, och tack till Ida för det var hennes look med Swoon som var ursprunget till min inspiration, jag kände att jag ville göra något med Swoon i fokus.

MOTD: Too Faced x Kat Von DLook inspirerad av Ida

BAS
Urban Decay All Nighter Liquid Foundation – 1.0
Urban Decay Color Correcting Fluid – Pink
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
Too Faced x Kat Von D Better Together – Swoon, Devotion
Too Faced Better Than Sex Mascara
MUFE Aqua Eyes – 0L

LÄPPAR
NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick – Black Champagne

MOTD: Too Faced x Kat Von D

MOTD: Too Faced x Kat Von D

0

2 Kommentarer

 1. Emma P
  6 augusti 2017 / 13:07

  Vilken härlig sminkning, Swoon är en underbar skugga!

  • Jenny
   Författare
   6 augusti 2017 / 13:43

   Tack 🙂 Swoon är en dröm!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?