Smith & Cult – Feathers & Flesh

NOTD: Smith & Cult Feathers & Flesh

Jag såg Feathers & Flesh på Violas naglar och kände ett ryck i vill-ha-tarmen. Det blev ett köp och såhär ser lacket ut på. Det är en skir, mjölkchokladbrun, nude historia. I flaskan tycker jag att man ser lite lila skimmer (är jag ute och cyklar? har någon annan sett det?) men det blir inte lika tydligt på nageln – tack för det – jag gillar inte skimmerlack (än).

Jag använde, eftersom jag hade sån otur med Kundalini Hustle, det lilla som var kvar av CND Stickey och sedan Essie Gel Setter ovanpå. Det torkade mycket snabbare och olyckor förhindrades!

Vill du själv shoppa Feathers & Flesh kan du göra det på Hudoteket, där kostar ett lack 239 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?