Vecka 1 med XBrow och XLash

Vecka 1 med XBrow och XLashMitt utgångsläge

Nu har det gått en vecka sen jag började med XBrow och XLash, ingen irritation än så länge. Jag har använt båda serumen på kvällen efter att jag applicerat all hudvård (jag torkar av brynen med valfri rengöring för att de inte ska ha produkt i sig). Jag tänkte att jag ska försöka göra en uppdatering varje vecka för att man lätt ska se ett ev resultat.

Vecka 1 med XBrow och XLash1 vecka med XBrow

Precis som med fransarna ser jag ännu ingen skillnad på brynen, de är dessutom nyfärgade vilket jag nämnde i mitt första inlägg, så de ser lite fylligare ut än vanligt. Något jag märkt är att XBrow serumet tagit bort ögonbrynsfärgen som var på huden, om man jämför med den första bilden ser de lite tunnare ut här och det är för att det inte finns någon färg på huden längre. Jag hoppas att XBrow kan ”fylla i” min svans för den är ganska tunn på båda brynen.

Vecka 1 med XBrow och XLash1 vecka med XLash

Jag tror inte man kan se någon skillnad efter bara en vecka, utan man får nog vänta alla 30 dagar innan man kan se ett resultat. Men jag tycker mig se att fransarna nu är just litelite längre. Det jag hoppas på med XLash är just längd och fyllighet, jag minns inte om XLash kan göra fransarna mörkare eller ej.

Vill du själv prova på XBrow och XLash kan det köpas hos bl a. Lyko, och kostar 389 SEK resp 399 SEK.

OBS! Dessa versioner av XBrow och XLash innehåller inte några otillåtna ingredienser utan gjordes om för ett par år sedan enligt nya EU-direktiv.

XBrow INCI: Aqua, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide17, Alcohol Denat, Panthenyl Ethyl Ether, Milk Protein, Lactose, Inositol, Acetyl Cysteine, Acetyl, Sodium Citrate, Citric Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Panthenol, Sedum Rosea (Arctic Roseroot) Root Extract, Dipotassium Phosphate, Sodium Hyaluronate, Potassium Phosphate, Biotin, Polysorbate, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) SeedOil

XLash INCI: Aqua, Glycerin,MyristoylPentapeptide17, AlcoholDenat, PanthenylEthylEther, MilkProtein, Lactose, inositol, AcetylCysteine, Acetyl, Sodium, Citrate, CitricAcid, PolyaminopropylBiguanide, Hydroxyethylcellulose, SodiumChloride, Panthenol, SedumRosea (ArcticRoseroot) RootExtract, Dipotassium Phosphate, Sodium Hyaluronate, Potassium Phosphate, Biotin, Polysorbate, Sea Buckthorn Seed Oil

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?