#Söndagsmasken: Omorovicza Deep Cleansing Mask

Hudvård

Söndagsmasken: Omorovicza Deep Cleansing Mask

Omorovicza är ett Ungerskt märke som i många av sina produkter har någon form av Ungerskt källvatten i sig. Denna ansiktsmask är inget undantag då första ingrediensen är Hungarian Thermal Water. Det är en djuprengörande lermask som drar ut orenheter och absorberar olja med vit lera.

Söndagsmasken: Omorovicza Deep Cleansing Mask

Omorovicza Deep Cleansing Mask är i ett nötskal en lermask på steroider. Den rengör och drar ut orenheter och huden lämnas ren, klar och med lyster. Konsistensen är lite tjock och den har en ljusgrå färg. Vissa lermasker kan lämna huden lite torr, men det gör inte Deep Cleansing Mask.

Denna lermask är rik på kalcium och magnesium som rengör porer och ger lyster till huden. En av nyckelingredienserna är Hungarian Moor Mud som är rik på näringsämnen och mineraler som hjälper till med cirkulationen och hudens blodflöde. Leran är även känd som en naturlig exfoliering. En annan ingrediens är Hungarian Thermal Water som gör huden mjuk, återfuktad och tillsammans med Hydro Mineral Transference System (som är patenterat) håller den huden fast.

Söndagsmasken: Omorovicza Deep Cleansing Mask

Har du testat Omorovicza Deep Cleansing Mask?

INCI: Aqua (Hungarian Thermal Water), Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Silt (Hungarian Mud), Stearic Acid, Cetearyl Olivate, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Sorbitan Olivate, Mannitol, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Yeast Extract, Phospholipids, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol.

Loading Likes...

Kommentera