Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Jag har fått testa ett ex av Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch, en ögonmask som ska återfukta på djupet och ljusa upp ögonområdet. Jag som inte har fått sova på två nätter tyckte denna var en passande produkt att starta dagen med.

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch, 50 SEK

Ögonmasken är fylld med hydrogel och kokosolja som återfuktar och ljusar upp huden under ögonen, masken ska även motverka fina linjer. Per instruktionerna ska man applicera masken under ögat och låta den vara på i 30 minuter, finns det sedan överflödig produkt ska man massera in den.

Masken kändes kylande och skön, men minuspoäng för att det inte fanns någon märkning för hur man skulle applicera masken (åt vilket håll, vad som var vänster och höger).

Kanterna närmast ögat kliade lite och väl av såg jag ingen uppljusande effekt, men ögonområdet var mindre puffigt och kändes återfuktat. Serumet är lite kladdigt men masken hölls på plats under de hela 30 minuterna.

Produkten verkar vara en nyhet och finns inte än på Sephoras online butik, vet inte hur det är med fysiska butiker.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?