Vecka 2 med XBrow och XLash

Vecka 2 med XBrow och XLash är här, såhär i efterhand ångrar jag mitt beslut att färga bryn och fransar. Men samtidigt tror jag inte att man kan se någon förändring i brynen och/eller fransarnas färg redan nu så det kanske kvittar att jag färgat dem. Vi får se. Här kommer lite bilder.

Vecka 2 med XBrow och XLashXBrow och XLash: Vecka 2

Vecka 2 med XBrow och XLashXBrow och XLash: Vecka 2

Vecka 2 med XBrow och XLashXBrow och XLash: Vecka 2

Jag ser ingen direkt skillnad än, som jämförelse här är en bild från vecka 1:

Vecka 1 med XBrow och XLash

XBrow och XLash ska ge synliga resultat efter 30 dagar, jag har nu använt serumen i 14 dagar och hoppas på fylligare bryn och fransar. Vill du läsa mer om vad XBrow och XLash är så kolla in detta inlägget.

Vad tycker du, är det någon skillnad från vecka 1 till vecka 2?
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?