NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic Antique

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic Antique

Jag har sneglat på denna palett ett tag, jag har ju gått och kärat ner mig i varma nyanser – tycker mina ögon poppar då. Och denna palett från NYX är ju en dröm, prisvärd och snygg! Jag har swatchat och testat den och kommer nu med min dom.

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic AntiqueRad 1

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic AntiqueRad 2

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic Antique, 209 SEK

Här har jag swatchat skuggorna, ingen primer och ett drag med fingret på armen. De var mycket mer pigmenterade än jag trodde att de skulle vara, ja, jag vet – jag är biten av ”drugstore-är-oftare-dåligt-än-bra”-flugan. Men här fick jag bita mig själv i baken för denna palett är en juvel.

Paletten kom i våras tillsammans med fyra andra Perfect Filter paletter. När jag först swatchade ett par skuggor så kändes skimmerskuggorna väldigt smöriga och de matta skuggorna är mjuka och sammetslena. Pigmenteringen är bra och gör palettens pris på 209 SEK helt klart värt det.

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic Antique

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic AntiqueLook inspirerad av Ida

I denna look testade jag ett par nya produkter, NYX paletten, LH Cosmetics Mood Crayon och ett läppstift som också kommer från NYX. Dessa skuggor använde jag:

NYX Perfect Filter Shadow Palette: Rustic Antique

Vill du själv köpa NYX Perfect Filter Shadow Palette finns den att köpa på bl a. KICKS.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?