MOTD: Cruelty-Free

När ni läser detta är jag i Göteborg, jag ska träffa en vän och så har jag en bokad tid hos Eddie på Ed’s Kroppskonst. På min Instastory, och min Snapchat, har jag ”avslöjat” vad jag ska göra hos Eddie. Needless to say att jag är taggad! Jag slängde på lite smink och insåg sen att alla produkter jag använt är Cruelty free, jag började ju fundera på det tidigare i sommar. Produktlista för min väldigt enkla sminkning™ finns nedan.

MOTD: Cruelty-Free

MOTD: Cruelty-Free

BAS
Lumene Matifying & Pore Smoothing Primer
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain 010
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
NABLA Blossom Blush – Nectarine

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine – Uranus
Anastasia Beverly Hills Brow Gel – Clear

LÄPPAR
Colourpop Ultra Satin Lip – Petit Four

MOTD: Cruelty-Free

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?