#Söndagsmasken: Kiehl’s Turmeric and Cranberry Seed Masque

Söndagsmasken: Kiehl's Turmeric and Cranberry Seed Masque

Min hud har sett lite glåmig ut det senaste, mycket på grund av att jag är i en period där jag inte får sova. Så jag är uppe och sorterar och städar istället för att ligga och vrida och vända på mig i sängen. Det leder då till mörkare ringar under ögonen, lite påsar också men även en lite grådaskig hud. Jag har använt en mask från Kiehl’s ett par gånger under dessa veckor och vad tycker jag om den, läs vidare.

Söndagsmasken: Kiehl's Turmeric and Cranberry Seed Masque

Kiehl’s Turmeric and Cranberry Seed Masque, 360 SEK

Turmeric and Cranberry Seed Masque ska verka för en omedelbar känsla av förnyad energi till en trött hud. Masken ger huden en sund, frisk och rosig look. Bland ingredienserna finns antioxidanter, tranbärsolja och tranbärsfrön som exfolierar huden och friskar upp. Masken innehåller också gurkmeja.

Söndagsmasken: Kiehl's Turmeric and Cranberry Seed Masque

Masken är ljust gul till färgen och man både ser och känner av de små tranbärsfröna. Den känns som en lite tjockare smet och jag tycker det var lättast att applicera masken med Skincity’s The Mask Brush. Man ska applicera ett synligt lager på rengjord hud och låta masken torka i 5 – 10 minuter.

Det övre lagret av masken stelnar lite under de 10 minuterna den är på huden, jag brukar inte exfoliera med någon typ av korn utan jag föredrar syror – fröna i denna mask river inte i huden utan exfolierar skonsamt, precis som det beskrivs.

Jag märkte först att min hud kändes len och sen såg jag att mina porer såg mindre ut. Huden känns uppfriskad och jag ser lyster.

Kiehl’s Turmeric and Cranberry Seed Masque finns att köpa bl a. hos FeelUnique online och i butik hos Åhléns och kostar runt 360 SEK.

INCI: AQUA / WATER, KAOLIN, SORBITOL, BENTONITE, BUTYLENE GLYCOL, SILICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL / JOJOBA SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, POLYACRYLAMIDE, CI 77492 / IRON OXIDES, GLYCERIN, C13-14 ISOPARAFFIN, CURCUMA LONGA EXTRACT / TURMERIC ROOT EXTRACT, ASCORBYL GLUCOSIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, LAURETH-7, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, MENTHA PIPERITA EXTRACT / PEPPERMINT LEAF EXTRACT, MENTHOL, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM EXTRACT – EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, AMINOMETHYL PROPANOL, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED OIL

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?