PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse

PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse

Jo, jag är lite late to the game med denna produkten, men jag har inte fått tummen ur förrän nu. Jag har testat PIXI Double Cleanse som dom skapade tillsammans med Caroline Hirons.

PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse

PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse

Double Cleanse är en produkt som eliminerar behovet av att ha två skilda produkter, DC är delad i två där den ena sidan är en fast rengöringsolja och den andra sidan är en rengöringskräm. Med fördel kan dom användas tillsammans och skapar då denna ”double cleanse”.

Den fasta oljan tar enkelt bort smink, solskydd och smuts och ska användas först när man vill ha en djuprengöring, ta lite i handen och massera in på torr hud, ta bort med en varm, och fuktig face cloth. Sedan kan man använda rengöringskrämen på samma sätt, massera in och ta bort med en face cloth. Man kan använda de två sidorna var för sig också.

Double Cleanse innehåller vitamin E, kameliaolja, nattljusolja, peptider, vitamin C och arginin. DC är fri från parabener.

PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse

Sen hände detta – jag var med i en tävling som KICKS höll på Instagram där man kunde vinna en signerad Double Cleanse. Innan jag visste att jag vunnit hann jag köpa en DC så nu har jag två. Och det är bra, för jag gillade verkligen hela upplevelsen med dubbelrengöringen. Jag brukar annars köra micellärt vatten och en olja/ett balm.

På det stora hela tycker jag att Pixi och Hirons har nailed it med denna produkt, den gör precis det den säger att den ska göra och huden blir ren och känns även len. Det är väldigt smidigt att ha två produkter i en och samma burk.

Good stuff!

Pixi + Caroline Hirons Double Cleanse finns att köpa på t ex Eleven och kostar där 379 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?