Bloggen blir cruelty-free!

Tidigare i sommar började jag fundera på detta med cruelty free, och nu har jag börjat ta steget mot ett liv utan produkter som är testade på djur.

Bloggen blir cruelty-free!

Bloggen blir Cruelty Free

Jag har tagit beslutet att inte köpa något från märken som testar på djur något mer, jag kommer att använda upp det jag har för gör jag inte det känns det som slöseri. Jag har t ex många parfymer från märken som testar på djur, att slänga dessa skulle ändå inte hjälpa de djur som parfymen, den färdiga produkten eller någon ingrediens, testats på.

Eftersom jag kommer använda upp produkterna jag har så kan det ibland dyka upp något här på bloggen som har testats på djur, men jag kommer sträva efter att inte ha med de produkterna.

Kanske har du ett tips på nagellack, parfymer eller något annat som inte testats på djur, kommentera gärna i så fall!

Detta är mitt sätt att visa var jag står, alla kan göra något för att förändra världen.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?