MOTD: NABLA

MOTD: NABLA

Jag satte borsten i mina skuggor från NABLA och detta är resultatet. La upp looken på Instagram för någon vecka sen så du kanske har sett den, jag rör mig i en snigels hastighet och det tog mig tid att få upp produktlistan hit på bloggen. Men nu är den här!

MOTD: NABLA

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain 010
Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid – Pink
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer – Shimmering Dusk
NABLA Blossom Blush – Nectarine

MOTD: NABLA

MOTD: NABLA

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine – Uranus
Benefit Gimme Brow – Deep

ÖGON
NABLA Eyeshadow – Fossil, Paprika, Fahrenheit, Daphne N°2, Citron
Too Faced Better Than Sex Mascara – Black

LÄPPAR
NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick – Black Champagne

ÖVRIGT
MAC – Fix+


Jag upplevde skuggorna som lätta att blenda ut, pigmenterade och ingen av de jag provade hade fallout. Tummen upp ?? Jag hade redan provat rouget och brynpennan i denna looken så de visste jag att jag tyckte om. Brynpennan var även med i min senaste YouTube video, du kan se videon här.

0

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   25 augusti 2017 / 18:07

   Bästa färgen! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?