#Söndagsmasken: Sunday Riley Flash Facial

Söndagsmasken: Sunday Riley Flash Facial

Vad är en Flash Facial kanske du frågar dig? Jo, det är när man mixar två pumpar Sunday Riley Good Genes och en pump av deras Ceramic Slip Clay Cleanser. Backstage på modevisningar har denna kombo använts för att omedelbart ge lyster och friska upp en lite glåmig och tråkig hy.

Söndagsmasken: Sunday Riley Flash Facial

Flash Facial

Good Genes är en treatment med lactic acid (mjölksyra), hur många procent det är i den verkar debatteras ständigt. Vissa hävdar att det är 40% mjölksyra i Good Genes. Good Genes funkar för alla hudtyper utom den känslige skulle jag säga (är du känslig i huden satsa på något som inte är fullt så aktivt). Och kombinerat med Ceramic Slip får du en uppfriskande mask som får huden att stråla. Ceramic Slip innehåller rengörande och balanserande fransk grön lera, kombinera det med mjölksyran i Good Genes får du en mask som rengör porer och som snabbt ger lyster.

Efter rengöring, blanda 3 pumpar Ceramic Slip med 2 pumpar Good Genes och massera över lite fuktig hud, glöm inte nacken! Låt jobba i 10 minuter och använd sen en varm, fuktig ansiktsduk för att ta bort masken.

Söndagsmasken: Sunday Riley Flash Facial

Efter att jag tagit bort masken så var det tydligt mer lyster i huden, jag hittade ett tips om att återfukta efter man gjort denna behandling och det gjorde jag med Artemis, en olja som också kommer från Sunday Riley.

Jag tyckte också att min hudton blev lite utjämnad, röda ärr från acne var lite mindre röda och huden kändes len. Eftersom min hud är van vid syror, och vid Good Genes, så pirrade det inte i huden när jag applicerade masken, men är din hud ovan eller om den är lite känslig då kan det pirra lite.

  • 4.9/10
    Konsistens - 4.9/10
  • 6.3/10
    Resultat - 6.3/10
5.6/10

Sunday Riley Flash Facial

Sunday Riley finns inte att köpa i Sverige, men går att beställa hem från CultBeauty. Ceramic Slip kostar £35 och Good Genes £85.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?