IsaDora Grand Volume Lash Styler

Jag som i 9 fall av 10 använder Too Faced Better Than Sex brukar inte se åt andra mascaror då jag tycker Better Than Sex gör allt jag vill; längd och volym. Men nu har jag hittat en mascara i en annan prisklass som kickar ass med Better Than Sex!

IsaDora Grand Volume Lash Styler

IsaDora Grand Volume Lash Styler är inte ny på marknaden men den är ny för mig. Det är en mascara som ska ge full volym till fransarna, vara flexibel och ha en lätt textur, ge en vidvinklad solfjädereffekt samt vara fukttålig. Borsten är specialdesignad och är i gummi, har tre olika sidor som man kan använda sig av och är designad för att fånga upp fransarna från rot till topp.

Den vågformade sidan har längre borstpiggar för att dosera och fördela mascaran på fransarna medan den bågformade har kortare piggar för att separera och styla fransarna. Den bågformade sidan lämpar sig också för att applicera mascara på den nedre fransraden.

IsaDora Grand Volume Lash StylerIngen mascara

IsaDora Grand Volume Lash Styler1 lager mascara

IsaDora Grand Volume Lash Styler2 lager mascara

Jag gillar verkligen denna mascara, men det krävas övning för att lära sig att applicera den på bästa sättet. Jag använder först sidan med de längre borstpiggarna och sen använder jag den bågformade sidan för att separera och styla dem.

IsaDora Grand Volume Lash Styler finns att köpa i butik och online och kostar 189 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?