MOTD: Wing it

Här en dag satt jag och övade på eyeliner, försökte få till en vinge men eyelinern jag använde (Kat Von D Tattoo Liner) måste vara gammal för den ritade dit streck och när jag försökte fylla i så drog den bort det jag ritat dit tidigare. Är den gammal då? I alla fall, jag kände just wing it och provade en annan eyeliner och en annan teknik och det blev ju bra! Eller vad tycker ni?
MOTD: Wing it

BAS
bareMinerals Complexion Rescue – Opal 01

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
RMS Beauty Living Luminizer

MOTD: Wing it
MOTD: Wing it

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine – Uranus (vegansk)
Anastasia Beverly Hills Brow Gel – Clear

ÖGON
Anastasia Beverly Hills Waterproof Cream Color – Jet
IsaDora Grand Volume Lash Styler – Black (vegansk)

LÄPPAR
KylieCosmetics KylieLipKit Lip Liner – Dead of Knight
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Witches (vegansk)

MOTD: Wing it

Själv älskar jag hela looken jag fick till, med hatt, läppstift och eyeliner. Jag känner mig som mig själv igen! #gothgoth

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?