Min akne historia: Cruelty free och Isotretinoin?

För att kunna ta ett beslut om om jag ska börja med Isotretinoin så Googlar jag som en galning för att hitta produkter som kan lindra biverkningarna man kan uppleva. Men har stött på ett problem…

Min acne historia: Cruelty-free och Isotretinoin?En cruelty-free kvällsrutin, som kan passa för Isotretinoin behandling

Min akne historia: Cruelty free och Isotretinoin?

Problemet jag stött på är att 97% av alla produkter som rekommenderas (body lotions, läppbalsam, hudvård etc) är inte cruelty free. En populär produkt för att få bukt med de torra läpparna verkar vara Carmex, men dom testar på djur. Jag tror att jag lyckas med en hudvårdsrutin i alla fall, men jag kan behöva en ännu snällare rengöring och ett straight up ansiktsvatten då man ska undvika syror!

Så jag tänkte att någon av mina fina läsare kanske kan ge mig tips på produkter. Ska du börja med, är mitt i, eller gått igenom en Isotretinoin behandling och hittade en hero product, hit me up! Jag kan undersöka själv om den är cruelty-free eller ej, men det är ett plus om du vet själv.

Tack!

?

PS. När/om jag börjar med Isotretinoin hade jag tänkt uppdatera om hur det går här på bloggen, vad tror ni om det? DS.

Uppdatering: den 25/9 2017 började jag med Isotretinoin, här kan du läsa om det.

0

2 Kommentarer

 1. 3 september 2017 / 21:57

  Jag tycker Aquaphor är amaaazing på läpparna men misstänker att det inte är CF. Däremot är Glossiers läppbalsam likt och de är CF!

  • Jenny
   Författare
   4 september 2017 / 09:55

   Ja, jag har blivit tipsad om Aquaphor. Men den är inte CF tyvärr. Ska kolla in Glossier! Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?