#Söndagsmasken: Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Söndagsmasken: Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Rodial är ett märke jag känner lite si och så för, det är mest produktnamnen som stör mig lite. Eller är dom piffiga? Jag kanske gått och blivit gammal mitt i allt och inte ser sådant, nåja. Idag har jag #söndagsmaskat med en mask från Rodial, deras Super Acids X-treme Hangover Mask.

Söndagsmasken: Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Super Acids… vi kallar den Hangover Mask från och med nu, ok? Okej, Hangover Mask är en lermask innehållandes glykolsyra, fruktsyror, peptider och probiotika. Perfekt för den där dagen du behöver en pick me up, det var åtminstone det jag kände när jag bestämde att Hangover Mask är #söndagsmasken.

Trots de olika syrorna i masken upplevde jag den som mild, men inte för mild eller på gränsen till poänglös. Min hud kändes lite ojämn och hade också en ojämn ton, detta lindrades av masken. Jag applicerade masken med min The Mask Brush från Skincity på ansikte och en bit ner på halsen. Masken är tunn och ljust grön till färgen, den har en lätt fruktig doft som inte stör.

Ha masken på i minst 5 minuter eller tills den torkat, på tuben står det i instruktionerna att man ska massera med fingrarna tills det mesta av masken är borta och sen skölja bort resterna med ljummet vatten.

Min hy fick lite av sitt glow tillbaka, och huden kändes väldigt len och återfuktad. Jag hade glömt bort att jag hade denna mask i samlingarna, och sen upptäckte jag att jag hade två tuber… jag kommer använda Hangover Mask lite oftare så att jag inte glömmer bort den igen.

Söndagsmasken: Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

INCI: Aqua (Water), Kaolin, Cera Microcrystallina, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Lactate, Phenoxyethanol,Glycolic Acid, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth 20, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Punica Granatum(Pomegranate) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Galactoarabinan, Alcohol Denat, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus Ferment Lysate, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide- 8,Sodium Bisulfite, Tetrasodium EDTA, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (FD & C Yellow No. 5), CI 42090 (FD & C Blue No. 1),Limonene, Geraniol, Linalool, Farnesol.

 • 2.1/10
  Doft - 2.1/10
 • 4.5/10
  Förpackning - 4.5/10
 • 3.3/10
  Mängd - 3.3/10
 • 2.5/10
  Pris - 2.5/10
 • 5.6/10
  Resultat - 5.6/10
3.6/10

Rodial Super Acids X-Treme Hangover Mask

Rodial Super Acids X-Treme Hangover Mask finns bl a. hos KICKS och kostar 645 SEK för 75 ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?