NOTD: Makiash Black Ebony

NOTD: Makiash Black Ebony

I ett pressutskick kom Makiash Black Ebony, det passar mig bra då jag just nu söker efter en CF ersättare till mitt favoritlack i svart. Makiash är ett svenskt märke som är skapat av modeller om jag förstår det rätt. Och det är #testedonmodels.

NOTD: Makiash Black Ebony

Makiash Black Ebony

Black Ebony är, som ni hör och ser, ett svart lack. Jag tycker inte att det har några undertoner utan det är, precis som jag vill ha det, bara svart.

Lacket täckte till 90% med ett lager, det var lite skirt på vissa ställen så jag valde att lacka ett lager till. Idag hade jag problem med att få till en bra manikyr pga darriga händer, men resultatet blev ganska bra ändå. Makiash lacken har en lite bredare borste som jag gillade, den hade gärna fått vara rundad i tippen också – men man kanske inte kan få allt?

Black Ebony torkade hyfsat snabbt, men jag använde ett snabbtorkande topplack ändå för att få till den högglansiga finishen, lacket har en fin finish i sig men överlack är ju alltid bra. Underlacket var som vanligt CND Stickey (btw har jag svårt att hitta info om CND är cruelty-free eller ej, vet du om de är det? kommentera gärna!).

Makiash Black Ebony finns att köpa hos Lyko och kostar 99 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?