Jenny testar: Too Faced Lip Injection Extreme

Jenny testar: Too Faced Lip Injection Extreme

Jag har testat Too Faced Lip Injection Extreme någon vecka nu och det är dags för ett blogginlägg. Lip Injection Extreme är ett plumpande gloss som ska ge fylligare läppar, man kan använda det morgon och kväll som en del i sin rutin, det är vad jag gjort. Blev resultatet fylligare läppar ala Kylie Jenner?

Jenny testar: Too Faced Lip Injection Extreme

Too Faced Lip Injection Extreme

Denna läpplumper kommer i en liten, genomskinlig hylsa med en platt ”doe foot” applikator, som så många andra gloss gör. Till färgen är den lite skimrande i blått och lila och blir genomskinlig på läpparna. Den ska, förutom att plumpa läpparna, ge ”supreme moisture”.

Väl på läpparna börjar det pirra i läpparna efter några sekunder, detta försvann successivt ju längre jag använde läppglanset. Glanset ska inte appliceras utanför läpparna då kan huden bli röd temporärt.

Jenny testar: Too Faced Lip Injection Extreme
Jenny testar: Too Faced Lip Injection Extreme

Jag tycker läpparna blir lite fylligare, men ingen ~*extreme*~ effekt direkt. Förutom att mina läppar i grunden är lite skeva (kolla underläppen) så gillar jag effekten. Kommer göra som Too Faced rekommenderar och använda detta ”serum” i min rutin och se vad som händer under en länge period.

INCI: Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl, Oligopeptide, Tocopheryl Acetate, Benzyl Nicotinate, Capsicum Frutescens Resin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chondroitin Sulfate, Atelocollagen, Phenoxyethanol, Flavor (Aroma). May Contain/Peut Contenir (+/-): Red 33 Lake (CI 17200), Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

  • 6.9/10
    Applicering - 6.9/10
  • 6.3/10
    Effekt - 6.3/10
  • 6.5/10
    Förpackning - 6.5/10
6.6/10

Too Faced Lip Injection Extreme

Too Faced Lip Injection Extreme är cruelty-free och vegansk, finns att köpa på Sephora.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?