Önskelista v.37: Höstplagg

Stil

Önskelista v.37: Höstplagg


Jacka: Restyle.pl / Skor: ASOS / Halsduk: Pieces


Vanligtvis är mina önskelistor inriktade på skönhet, men just nu har jag dålig koll på nyheter inom beauty (förutom att jag vet att Fenty Beauty just släppts, det har varit svårt att undgå det – och jag är så ointresserad av Fenty…) så jag delar med mig av tre plagg jag skulle vilja ha till denna höst och vinter.

Tyvärr vet jag att jackan inte passar mig, men den är på min önskelista ändå – det är den typen av jacka jag skulle vilja ha för höst och vinter i år. Skorna är inte heller exakt vad jag vill ha, men de är nära, det som fattas är lite extra höjd på sulan. Halsduken är med för den är lååång, 2 meter! Precis vad jag söker i en halsduk, jag vill kunna vira in mig i den.

Vilka plagg spanar du in för hösten i år?
Loading Likes...

Kommentera