#Söndagsmasken: Codage Micro-Peeling Mask

#Söndagsmasken: Codage Micro-Peeling Mask

#Söndagsmasken idag är Codage Micro-Peeling Mask, en mask som jag hoppas kan vara ett alternativ typ till PTR Pumpkin Enzyme Mask som jag valt att inte längre använda. Codage exfolierar med AHA och BHA syra, till skillnad från Pumpkin Enzyme Mask exfolierar den inte med någon form av korn.

#Söndagsmasken: Codage Micro-Peeling Mask

Codage Micro-Peeling Mask

Micro-Peeling Mask är en lätt och exfolierande mask med AHA, BHA och fruktenzymer. Till konsistensen är den gelliknande och kändes lite kylande på huden. Den löser upp tilltäppta porer, stimulerar cellförnyelsen och tar bort döda hudceller.

Den ska passa blandhy, fethy, normalhy och torrhy, men speciellt en tilltäppt, grov, torr eller yttorr hud.

#Söndagsmasken: Codage Micro-Peeling Mask

Masken var väldigt skön, det pirrade lite i huden efter ett par minuter men det var inte obehagligt på något vis. Masken ska vara på i 15 – 20 minuter, jag fastnade vid datorn och hade den nog på i 30 minuter… oops. Men det var ingen fara!

När jag sköljt bort masken så kändes huden len, de röda ärren från acne var inte lika röda, så den funkade bra för att jämna ut hudtonen. Masken doftar lite, är du känslig mot doft så kan det vara bra att veta, men det var ingen doft som störde eller irriterade.

INCI: Aqua (water), Vaccinium myrtillus fruit extract, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, salicylic acid, polyacrylate crosspolymer-6, Saccharum officinarum (sugar cane) extract, panthenol, Citrus limon (lemon) fruit extract, Citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, Acer saccharum (sugar maple) extract, bisabolol, sorbitan isosterate, methylpropanediol, polysorabte 60, phenoxyethanol, disodium EDTA, caprylhydroxamic acid, sodium hydroxide, allantoin, parfum (fragrance).

 • 6.3/10
  Känsla - 6.3/10
 • 3.8/10
  Pris - 3.8/10
 • 7.1/10
  Resultat - 7.1/10
5.7/10

Codage Micro-Peeling Mask

Codage Micro-Peeling Mask finns att köpa hos Skincity och kostar 699 SEK för 50ml.

0

1 kommentar

 1. 19 september 2017 / 20:32

  Tack för tipset! Den ska jag pröva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?