Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals

Jag har en ny palett i samlingen som jag har swatchat idag. Det är NYX Ultimate Shadow Palette i nyansen Warm Neutrals. Jag gillar verkligen varma skuggor och det är det jag använder, när/om jag inte använder svarta skuggor förstås.

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals

Paletten innehåller 16 skuggor och kostar 209 SEK (man kan hitta dem billigare också). Skuggorna kändes krämiga men väldigt hårt packade, den första raden syns knappt och var svår att få på bild. Resten av raderna var bättre och var lättare att swatcha. Jag tyckte att de skimriga skuggorna var lite mer pigmenterade än de matta, de matta behöver byggas upp – jag vet inte om detta gäller för applicering på ögonen också för jag har inte testat den på ögonen än.

Förpackningen känns lite… billig. Inte som min Full Throttle palett/quad direkt, det är synd att den inte har någon spegel tycker jag.

Här kommer swatches!

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals: Rad 1Rad 1

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals: Rad 2Rad 2

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals: Rad 3Rad 3

Swatches: NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals: Rad 4Rad 4

NYX Ultimate Shadow Palette finns i fyra olika varianter: Cool Neutrals, Warm Neutrals, Smoky och Brights. Finns där NYX säljs.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?