Video: Jag ska börja med Isotretinoin

Jag gjorde en kort video till YouTube kanalen, tanken är att jag ska göra daily skin vlogs, klippa ihop det till en video och posta en gång i månaden. Jag tänker att det ska vara ett visuellt komplement till de blogginlägg jag kommer skriva. Och till de IG inlägg jag kommer posta.

Jag är spänd och nyfiken på hur det kommer bli… en tanke som slog mig idag när jag tvättade ansiktet var hur det blir att sminka sig om ansiktet är som Saharaöknen. Jag har ju gått hela livet med ett oljigt ansikte och har anpassat mig efter det. Alltså är de flesta av mina sminkprodukter också anpassade för en oljig hud… hm. Det blir intressant det här.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?