#Söndagsmasken: Oskia Renaissance Mask

#Söndagsmasken: Oskia Renaissance Mask

Oskia Renaissance Mask beskrivs som en mask som genast förvandlar ”tråkig, livlös hud till en slät, jämn och mjuk yta”. Jag hade glömt bort att jag hade den i samlingen, den kom fram nu igen när jag började rensa bort icke cruelty free hudvård. Såvitt jag vet är Oskia cruelty free och vissa produkter är även veganska.

#Söndagsmasken: Oskia Renaissance Mask

Oskia Renaissance Mask

Maskens konsistens beskrivs bäst, tycker jag, som en kletig gel (men Oskia beskriver den som ett balm). Den ska masseras in på rengjord hud och lämnas på i ett par minuter medan den går från rosa till vit färg. Renaissance Mask innehåller naturliga fruktsyror och mjölksyra som exfolierar huden och påverkar inte hudens naturliga fukt.

Den har en doft av… ja, det är blommigt i alla fall och det kändes lite spaigt, väldigt trevligt faktiskt. Förutom att den exfolierar huden lätt så hjälper den att lösa upp tilltäppta porer och rengör huden på djupet. En allt-i-allo mask alltså!

#Söndagsmasken: Oskia Renaissance Mask

När masken masseras in i huden går den från rosa till vit, den känns fortfarande lite kletig och sköljs lättast av med varmt vatten. Masken ska  öka cellförnyelsen, ge lyster och gradvis minska synligheten av fina linjer. Med hjälp av passionfrukt och papaya enzymer gör Renaissance Mask huden len, huden får lyster och upplevs jämnare i hudtonen.

Renaissance Mask gjorde min hud väldigt len och jag håller med om att hudtonen blev jämnare, jag har mycket röda ärr från akne och de dämpades något. Jag gillar masken och kommer definitivt fortsätta använda den för att få bättre resultat!

INCI: Glycerin, Aqua (Water), Cetearyl Olivate, Methyl Sulphonyl Methane, Sorbitan Olivate, Lactic Acid, Sodium Lactate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maltodextrin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Alcohol Denat., Xanthan Gum, Lepidium Sativum Sprout Extract, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ribose, Petasites Japonicus (Butterbur) Root Extract, Lecithin, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite, Phenoxyethanol, Geraniol, Citronellol, Linalool, Ci 77491 (Iron Oxide).

 • 3.9/10
  Doft - 3.9/10
 • 4.5/10
  Konsistens - 4.5/10
 • 2.7/10
  Pris - 2.7/10
 • 5.1/10
  Resultat - 5.1/10
4.1/10

Oskia Renaissance Mask

Oskia Renaissance Mask finns att köpa hos bl a. BeautyBay och kostar där 670 SEK.

0

2 Kommentarer

 1. 24 september 2017 / 12:58

  Åh den här står högt på min önskelista just nu! Verkar SÅ härlig 🙂

  • Jenny
   Författare
   24 september 2017 / 13:13

   Den är väldigt härlig också ☺️ Förstår att den är på önskelistan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?