Den tog slut: The Body Shop Himalayan Charcoal

Den tog slut: The Body Shop Himalayan Charcoal

The Body Shop Himalayan Charcoal, 195 SEK

Himalayan Charcoal masken är min favorit av de jag har testat, den lämpar sig extra bra för pormaskar och/eller oljig hud. Med inspiration från ayurvediska traditioner är Himalayan Charcoal en lermask som pirrar vid applicering och rengör på djupet för att ta fram en naturlig lyster. Bland ingredienserna finns träkol av bambu från Himalaya som gett masken sitt namn. Även blad från grönt te från Japan som innehåller antioxidanter och katekiner som exfolierar huden. Masken är 100% vegansk.

Jag minns att Fröken Rosa jämförde masken med den svarta GLAMGLOW masken. Jag har testat GLAMGLOW masken och jag håller med, men jag tycker nog lite bättre om denna pga priset; 195 SEK mot ca 500 SEK.

Kommer köpa denna igen vid tillfälle. Vill du köpa masken kan du göra det hos The Body Shop, i butik eller online.

INCI: Aqua/Water/Eau. Kaolin, Moroccan Lava Clay, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol Denat., Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pumice, Argania Spinosa Shell Powder, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance, Charcoal Powder, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Limonene, Linalool, Methylpropanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Menthol, Disodium EDTA, Tetrasodium Pyrophosphate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil/Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citric Acid, Menthoxypropanediol, Citral, Geraniol, Coumarin, Caramel.

0

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   28 september 2017 / 12:35

   Varsågod! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?