NOTD: IDUN Minerals Jaspis

NOTD: IDUN Minerals Jaspis

Jag impulsköpte ett nagellack häromdagen, det kommer från IDUN Minerals och heter Jaspis. Det är en fin blodröd nyans som passar bra för höst- och vintersäsongen. Jag brukar inte använda lack efter säsong… men något mönster ska man väl bryta!

NOTD: IDUN Minerals Jaspis

IDUNs nagellack, eller mineralnagellacken som de kallas har ingredienser av högsta kvalitet och har en formula som ska öka hållbarheten och ha en fin glans. Nagellacken är 5-free och innehåller inte toluen, dibutyl phthalate, formaldehyde, formaldehyd resin och kamfer. Dessa ingredienser klassas som hälsovådliga. Bland de övriga ingredienserna finns vårdande ingredienser som mineraler, vitaminer och mandelolja.

Penseln är lite bredare och har en liten rundad tipp vilket gjorde det lätt att få till en kant vid nagelbandet.

NOTD: IDUN Minerals Jaspis

Jaspis var lätt att lacka med och täckte på två lager. Det var också lätt att städa upp små misstag, och det gör jag med en gammal makeup borste och remover. Jag lackade naglarna med Jaspis samma dag jag köpte det vilket var i tisdags, men tyvärr chippade det dagen därefter. Det kan vara så att IDUNs lack funkar bättre med bas- och topplack från samma märke, jag använde CND Stickey som baslack och Seche Vite som topplack.

IDUN Minerals lack finns att köpa på Apotek och på utvalda webbshoppar, och ett lack kostar 95 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?