New in: IDUN Minerals oktobernyheter

New in: IDUN Minerals oktobernyheter
Förra veckan fick jag i PR ett paket med ett par av IDUN Minerals nyheter för oktober. Förutom hudvården de också lanserar samma månad kommer det också en ny foundation, concealer och en makeup sponge.
New in: IDUN Minerals oktobernyheter

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation, 299 SEK

Nordic Veil är det nya tillskottet till IDUN Minerals linje med foundations, Nordic Veil är skapad för att ge en perfekt bas med hög täckning och har lång hållbarhet. Den är berikad med mineraler som skyddar och gör huden mjuk samt innehåller återfuktande äppelfröolja. Nordic Veil innehåller inga onödiga tillsatser och är vegansk. Kommer i 9 nyanser, från Jorunn (neutral extra ljus) till Embla (varm medium/mörk).

IDUN Minerals Makeup Sponge, 99 SEK

Makeup Sponge är skapad för att ge dig det du vill ha, full täckning eller en lättare täckning. Makeup Sponge är latexfri och passar utmärkt att använda med den nya foundationserien Nordic Veil. Den ger en jämn och felfri applicering och kan användas torr eller fuktig beroende på vilket resultat man är ute efter; en torr sponge ger ett mer täckande resultat och en fuktig ger lättare täckning.

New in: IDUN Minerals oktobernyheter
New in: IDUN Minerals oktobernyheter

IDUN Minerals Perfect Under Eye Concealer, 255 SEK

Den nya flytande och heltäckande concealern Perfect Under Eye Concealer är lätt att applicera och har en viktlös känsla på huden samt ger ett jämnt resultat. Formulan består av näringsrika ingredienser som passar den känsliga huden runt ögonen. Kommer i 3 nyanser; Extra Light, Light och Medium.

New in: IDUN Minerals oktobernyheter
Swatches: Nordic Veil foundation i nyansen Freja, Perfect Under Eye Concealer i nyanserna Extra Light, Light och Medium

Samtliga produkter kommer finnas hos Apotek och på IDUNMinerals.com i slutet av oktober (v. 42).

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?