Nageltips: CND Cuticle Eraser

Nageltips: CND Cuticle Eraser

I februari i år pratade jag om min uppdaterade nagelvårdsrutin, jag berättade lite kort om CND Cuticle Eraser men idag får den ett helt eget inlägg där jag berättar om mina två tips för att hålla nagelbanden i bra skick.

Nageltips: CND Cuticle Eraser

CND Cuticle Eraser är en nagelbandskräm med AHA-syra som jag använder varje gång jag målar om naglarna som en mask för naglar och nagelband. Krämen mikropeelar naglarna så att en fin yta kommer fram, den tar även bort döda hudceller och rester från nagelband och hjälper till att ge ett bättre resultat vid lackning.

Jag använder den som så att när jag tagit bort det gamla lacket applicerar jag en mängd Cuticle Eraser på nageln och masserar in det, jag låter det vara på i 10 minuter och med en nagelborste borstar jag sen nageln och peelar då även mekaniskt bort döda hudceller. Jag använder först en torr borste och sen med borsten fuktad för att få bort rester av produkten.

För att hålla nagelbanden i bra skick är mina två tips:
1. Använd en handkräm regelbundet, och ha gärna en i handväskan under höst- och vintermånaderna
2. Återfukta händer/naglar/nagelband med en handkräm eller en nagelolja efter kontakt med vatten, tvål och diskmedel torkar ut!

INCI: Water, Prunus Armeniaca, Myristyl Ether Propionate, Emulsifying Wax, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Glycolic Acid, Fragrance, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben. Feet Saviors

Jag köpte min stora tub på eBay, det finns även mindre tuber. Jag betalade runt 100 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?