Jenny testar: Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Jenny testar: Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation ska vara en lätt foundation med lätt till medel täckning, den går att bygga upp ännu mer om man så vill. Huden får andas och får en perfekt osminkad finish med en naturlig glöd.

Jenny testar: Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Här är en swatch på nyansen jag köpte, jag läste på Idas blogg att foundationen kan oxidera lite (men huruvida den gör det eller ej beror ju på ens egen hud och produkten i sig som kombo) så jag chansade och tog den ljusaste nyansen som heter Porcelain. Nyansen efter det är Ivory. Först ser man lite spöklik ut får jag väl erkänna, och foundationen är rätt så parfymerad men det är en behaglig doft. Efter en stund oxiderade foundationen något och jag fick en bättre match, men vid det laget hade det blivit för mörkt ute för att ta ett foto…

Min hud för tillfället har torrfläckar, akne och är allmänt bråkig och jag har därför svårt att få min bas att se bra ut. Men jag gjorde som jag brukar vilket innebär att jag smörjer in mig med dagkräm en extra gång innan ev primer. Och jag är väldigt nöjd med hur denna foundation funkade på min hud!

Jenny testar: Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Min hud utan foundation

Jenny testar: Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Såhär ser foundationen ut på, den funkar toppenbra på på de områden där jag inte har torrfläckar eller akne. Över torrfläckar blir det lätt lite flagnande och över akne så täcker den helt enkelt inte nog – men det är inte så konstigt då denna foundation är gjord för att ge en lättare bas. Jag kan se ett fint glow som inte ser konstgjort ut utan mer ”lit from within”. Och som ni ser så är Porcelain, innan oxidering, lite för ljus.

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation hade också bra hållbarhet, även över mina problemområden. Jag testade den utan primer och fick ut en hel dags användning av den, den känns också lätt och bra på huden. Jag har upplevt att, sen jag började med Isotretinoin, vissa foundations kan börja klia och det gjorde inte Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation. Värt att veta är att jag inte använde någon primer när jag testade foundationen.

INCI: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE), DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, GLYCERIN, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, MICA, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, MAGNESIUM SULFATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (NANO), PROPANEDIOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, BORON NITRIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, METHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE CARBONATE, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, COPPER GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE, (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES.

 • 7/10
  Applicering - 7/10
 • 5.9/10
  Förpackning - 5.9/10
 • 6.7/10
  Hållbarhet - 6.7/10
 • 8/10
  Resultat - 8/10
6.9/10

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation finns där Lumene säljs och kostar 249 SEK.

0

2 Kommentarer

 1. 10 oktober 2017 / 12:23

  Ser väldigt snyggt och inte knappt som att du har foundation på dig som jag verkligen uppskattar 🙂 Får spana in den i butik! Tack 🙂

  • Jenny
   Författare
   10 oktober 2017 / 14:17

   Ja, den blev jättefin på! 🙂 Jag vet att KICKS har den online så de har den nog i butik också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?