Isotretinoin – Vecka 3

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, måndag 9/10

Ännu en vecka med Isotretinoin avklarad, utan större problem faktiskt. Jag har inte upplevt många nya biverkningar utan det är ungefär samma som förra veckan.

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, måndag 9/10

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, måndag 9/10

Måndag 9/10, dag 15: Vaknade och hade en del torr och flagnande hud i ansiktet, lite ner på halsen också. Jag har fortfarande ont i ryggen sen promenaden för någon dag sedan. Läpparna känns lite mer torra, men dom flagnar inte än.

Tisdag 10/10, dag 16: Hårbotten kliar lite, jag borde nog tvätta håret (gått en vecka utan att tvätta det) och göra en inpackning eller något annat snällt. Jag har känt mig ganska trött och haft svårt att ta mig upp ur sängen på morgonen. Och något jag inte insett kan förvärras av Isotretinoin kuren är huden på mina fingrar, speciellt höger tumme och pekfinger, som spricker och är torr. De andra fingrarna är okej än så länge…

Onsdag 11/10, dag 17: Jag rodnar lätt, märkte det igår när jag åt middag. Den var väldigt varm och hela ansiktet lös upp och blev rött. Jag märkte också att huden på mina händer, på ett par ställen, flagnar. T ex på ett ställe där jag haft ett eksem tidigare. Luxx klöste mig och såret blödde en del fast det var så ytligt. Hårbotten kliar inte lika mycket idag. Och så märkte jag att läpparna flagnat lite under natten. Har också ont i ryggslutet och i ena skinkan, det måste ju vara muskel- och ledvärken tänker jag.

Torsdag 12/10, dag 18: Jag studerade min hud lite mer idag och jag tycker det ser ut som om porerna på kinderna är mindre, på näsan är de kvar men där har jag blackheads också, så… Jag undrar om Iso tar hand om blackheads också? Får konsultera dr Google. Jag vaknade också upp med en röd fläck i ögat som enligt 1177 är någon sorts blödning som ska försvinna av sig självt, den påverkar inte synen eller något, men jag använder mer ögondroppar om det skulle vara pga att ögonen är torra.

Fredag 13/10, dag 19: Idag kom jag att tänka på att min hud inte är lika oljig som vanligt, den är så som jag skulle tro att en normal hud kan vara. Tror mina händer blev lite vindbitna igår när jag promenerade till ICA och hem för huden flagnar på knogarna och lite på två fingrar. Jag har även små sår på två fingrar.

Lördag 14/10, dag 20: Hårbotten kliar lite, jag har tvättat håret och gjorde en inpackning. Jag tänker att hårbotten kanske behöver vänja sig med att vara torr och därför kliar den. Jag vet inte…

Söndag 15/10, dag 21: Hårbotten känns bättre. Huden på händerna flagnar och den röda fläcken i mitt öga är inte helt borta, men den är lite blekt. Har en fläck på hakan där huden flagnar också. Jag kommer göra ett inlägg om hudvården jag använder för tillfället också, det kanske kan vara intressant.

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, söndag 15/10

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, söndag 15/10

Isotretinoin – Vecka 3Isotretinoin – Vecka 3, söndag 15/10

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?