Jenny testar: KICKS Moisture Sheet Mask

Jenny testar: KICKS Moisture Sheet Mask

I september i år lanserade KICKS Beauty en linje med sheet masks, sheet masks är en del ur den koreanska hudvårdsrutinen som tagit världen med storm.

KICKS Beauty Moisture Sheet Mask, 59 SEK

Moisture Sheet Mask är en mask gjord i bio-cellulosa material och den är utformad för att följa ansiktets form. Rikligt genomfuktad med 22 ml serum som innehåller glycerin och kokosvatten som är återfuktande, kokosolja och chiafröolja som är mjukgörande, dudkonditionerande allantoin och betaine samt lugnande centella asiatica.

Serumets sammansättning tillsammans med maskens utformning bidrar till att huden tillförs den otpimala sammansättningen av de fuktgivande och mjukgörande ämnena.

Som vanligt ska masken appliceras på rengjord hud, ta av de skyddande lagren på masken och applicera masken på huden, justera den så att den passar runt mun och ögon. Masken ska verka i 15 minuter och man ska inte skölja av ansiktet utan man ska massera in överflödig produkt.

Jenny testar: KICKS Moisture Sheet Mask

Jag tyckte masken kändes skön på, lite kylande och uppiggande. Den gled inte runt utan jag kunde sitta vid datorn och göra saker utan att den rörde på sig, jag har testat masker där man behövt ligga still i princip för att masken ska stanna på plats. Men så var inte fallet med Moisture Sheet Mask.

Det jag kan klaga på är att masken inte passade hela mitt ansikte, utan det fattades någon centimeter kring kinderna. Huden kändes, innan masken, i behov av fukt. Efter masken kändes huden återfuktad, huden hade lyster och de röda partierna såg lugnade ut. Jag är väldigt nöjd med masken, och är glad att jag har en till i samlingen.

INCI: Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Allantoin, Betaine, Royal Jelly Extract, Cocos Nucifera Water, Arginine, Centella Asiatica Extract, Cocos Nucifera Oil, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana Water, Chamomilla Recutita Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sciadopitys Verticillata Root Extract, Glyceryl Caprylate, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Simethicone, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum.

 • 8.5/10
  Effekt - 8.5/10
 • 6.9/10
  Innehåll - 6.9/10
 • 4.5/10
  Passform - 4.5/10
 • 7.9/10
  Pris - 7.9/10
7/10

KICKS Moisture Sheet Mask

KICKS Beauty Moisture Sheet Mask är även vegansk, och KICKS egna märke är cruelty free.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?