IDUN Minerals Nordic Veil Foundation

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation

Vecka 42 kommer IDUN Minerals höstnyheter finnas i butik och online, jag har fått hem ett exemplar av foundationen Nordic Veil och har testat den litegrann.

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation
Nyansen Saga (neutral light)

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation, 299 SEK

Nordic Veil är det nya tillskottet till IDUN Minerals foundationlinje. Nordic Veil ska ge en perfekt bas med hög täckning, den utlovar även lång hållbarhet. Berikad med skyddande och mjukgörande mineraler och innehåller även äppelfröolja. Jag testade den utan primer, precis som jag gör med alla andra foundationtest då jag tycker det visar på hur foundationen faktiskt funkar på ens hud.

För tillfället är min hud snudd på normal, varken oljig eller torr trots att jag går igenom en Isotretinoin behandling just nu. Nordic Veil är krämig när den kommer ut ur pumpen, och det krävs inte mycket för att man ska kunna täcka halva ansiktet. Jag använde den med en fuktad svamp som även den kommer från IDUN Minerals och är en höstnyhet. Svampen är hårdare än en Beautyblender, blöt känns den som Beautyblendern gör torr.

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation

Min hud utan foundation

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation

Detta är ett lager Nordic Veil, den kanske ser lite blek ut men jag störs inte av det. Upplevde inte att den oxiderade och den kändes bra på huden, inget obehag i form av kli eller något. Täckningen är definitivt hög, detta är som sagt ett lager och då har jag ändå använd svampen fuktad vilket ska ge ett lättare resultat. Finishen är väldigt fin, den har lite lyster.

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation

En liten ”close up” på huden

Visst ser det bra ut?! Om man bortser från bölden på andra sidan ansiktet så tycker jag att resultatet blev väldigt fint. Jag har inte settat den med något puder och it didn’t rub off på fingrarna när man tog sig i ansiktet. Men hållbarheten då? Ja, jag fick ut runt 6 – 7 timmar i mina test med den utan att den rörde sig någonstans.

INCI: Aqua/water, isohexadecane, isoamyl laurate, dipentaerythrityl tri-polyhydroxystearate, glycerin, sorbitan isostearate, polyglyceryl-3 polyricinoleate, silica, synthetic wax, disteardimonium hectorite, silica dimethyl silylate, tocopheryl acetate, isononyl isononanoate, phenethyl alcohol, magnesium sulphate, mica, hydroxyethylcellulose, caprylhydroxamic acid, disodium edta, pyrus malus seed oil/ pyrus malus (apple) seed oil, lauroyl lysine, c.i. 77891, c.i. 77492, c.i. 77491, c.i. 77499

IDUN Minerals Nordic Veil Foundation kommer finnas online och i butik vecka 42 och kommer kosta 299 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?