Favorit: ACO Special Care Protecting Hand Cream

ACO Special Care är en serie hudvårdsprodukter som är speciellt framtagen för vårt torra och kalla klimat som påverkar huden på olika sätt.

ACO Special Care Protecting Hand Cream

ACO Special Care Protecting Hand Cream, 79 SEK

Jag har ett par produkter ur Special Care serien; Moisturising Shower Oil, Protecting Body Cream och så Protecting Hand Cream. Jag gillar alla tre, men främst handkrämen då den hjälper mina händer som har torr och sprucken hud. Special Care serien siktar in sig på att vara vårdande och alla produkter, förutom deodoranten, är oparfymerade. Serien innehåller Triple Moist Complex® som ger återfuktning i tre steg; direkt, långvarig och väldigt långvarig.

Handkrämen är fet och känns lite tacky på huden, fungerar bra som skydd att använda före arbete i vatten. Den sjunker dock in snabbt och lämnar en liten hinna men den varken stör eller klibbar. Handkrämen är inte bara återfuktande utan även återfettande, och jag upplever att den lindrar den torra och spruckna huden på händerna.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Niacinamide, Sodium Cetearyl Sulfate, Polyglycerin-3, Citric Acid

ACOs produkter finns att köpa på Apotek och online, ACO är cruelty free.
0

4 Kommentarer

 1. 25 oktober 2017 / 11:03

  Jag är sådan sucker för clarins handkräm. Har den alltid i väskan.

  • Jenny
   Författare
   25 oktober 2017 / 11:32

   Jag gillar Clarins handkräm, det var min favorit. Men sen jag gick över till cruelty free produkter har jag behövt hitta nya favoriter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?