Recension: Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask

Recensioner

Recension: Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask

Denna mask har snabbt blivit en favorit för mig, jag använder den oftast över natten när min hy behöver lite extra fukt och kärlek. Och för att vara helt ärlig, jag köpte den först för att namnet låter coolt… och för att hyaluronsyra är ju så bra för att återfukta med.

Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask är en mask du kan använda på två sätt:
1. Kleta på och låt vara i 10 minuter, skölj sedan av
2. Använd som sista steget i din hudvårdsrutin på kvällen och låt masken vara på över natten

Masken beskrivs som ultrafuktgivande som rengör (que?) på djupet och ger strålande lyster. Hyaluronsyra arbetar mot fina linjer och rynkor, och Gransil blurrar småfel och absorberar överflödig olja och jämnar ut hudtonen. Namnet kommer från ingrediensen drakblod, en saft som utvinns ur Cordarom (drakblodsträd) som lugnar en stressad och känslig hud.

Till konsistensen är masken tunn och lätt och går snabbt in i huden. Jag kombinerar den med Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster under, och låter det vara på över natten. Vaknar med len hud som inte känns torr och huden är synbart plumpad. Ibland när jag har använt fetare masker över natten, speciellt M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, har jag fått små finnar men det upplever jag inte med denna masken.

Jag har haft turen (?) att uppleva denna mask med två olika hudtyper, blandhy snudd åt det oljiga och normalhy som lutar åt det torra (än så länge är jag inte jättetorr). Jag tycker om Dragon’s Blood Hyaluronic Mask i båda hudtillstånden. Den är nog lätt och tunn för att en oljigare hudtyp ska kunna använda den utan att bli än mer oljig och för en mer normal/torr hudtyp så återfuktar den bra och huden blir synbart återfuktad och go.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Propylene Glycol, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Squalane, Sucrose Palmitate, Galactoarabinan, Glyceryl Linoleate, Tocopherol Acidate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Parfum (Fragrance), Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate ca, Geraniol, Linalool, Croton Lechleri Resin Extract

Loading Likes...

Kommentera