Recension: Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask

Recension: Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask

Denna mask har snabbt blivit en favorit för mig, speciellt som nattmask gillar jag den. Den funkar också som en vanlig mask när man behöver en liten boost med hyaluronsyra som är toppen att återfukta med.

Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Mask är en mask du kan använda på två sätt:
1. Applicera och låt arbeta i 10 minuter, skölj sedan av
2. Använd som sista steget i din hudvårdsrutin på kvällen och låt masken vara på över natten

Masken beskrivs som ultrafuktgivande som rengör på djupet och ger lyster till huden. Hyaluronsyra arbetar mot fina linjer och rynkor, och Gransil suddar ut småfel, absorberar överflödig olja och jämnar ut hudtonen. Namnet kommer från ingrediensen drakblod, en saft som utvinns ur Cordarom (drakblodsträd) som lugnar en stressad och känslig hud.

Till konsistensen är masken tunn och lätt och går snabbt in i huden. Jag kombinerar den med Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster under, och låter det vara på över natten. Vaknar med len hud som inte känns torr och huden är synbart fylligare. Ibland när jag har använt fetare masker över natten, t ex M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, kan jag få små finnar i pannan speciellt men det upplever jag inte med denna masken.

Jag har haft turen (?) att uppleva denna mask med två olika hudtyper, blandhy snudd åt det oljiga och normalhy som lutar åt det torra (än så länge är jag inte jättetorr). Jag tycker om Dragon’s Blood Hyaluronic Mask i båda hudtillstånden. Den är lätt i konsistensen och funkar bra för en oljig hudtyp utan att huden blir ännu oljigare, på min nu normal/torra hud så återfuktar den tillräckligt för att det ska synas, och kännas, på huden att den är återfuktad, osäker på om den funkar på samma sätt på en hud som är än mer torr än vad min hud är för tillfället.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Propylene Glycol, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Squalane, Sucrose Palmitate, Galactoarabinan, Glyceryl Linoleate, Tocopherol Acidate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Parfum (Fragrance), Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate ca, Geraniol, Linalool, Croton Lechleri Resin Extract

Loading Likes...

Kommentera