MOTD: Damaged Goods

MOTD

MOTD: Damaged Goods

Min senaste MOTD ser ut såhär, jag tänkte först att den skulle vara min Halloween look. Men så fick jag en kommentar av Malin aka Molkan om att hon ville se en mer urflippad makeup från mig, så jag skrotade idén om att detta är min Halloween look och ni får se vid ett senare tillfälle vad jag gjorde istället.

MOTD: Damaged Goods

BAS
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – 1 Porcelain
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
RMS Beauty – Living Luminizer
Illamasqua Powder Blusher – Lover

ÖGON
NABLA Brow Divine – Uranus
NYX Tinted Brow Mascara – Black
Linda Hallberg Infinity Palette – Fornax, Milky Way
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
Too Faced Better Than Sex Mascara – Black

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black

Loading Likes...

Kommentera