#Söndagsmasken: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

#Söndagsmasken: Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Idag blir det #Söndagsmasken igen, jag har inte så många masker kvar att jag kan fylla upp ett par veckor. Detta blir nog sista #Söndagsmasken på ett tag, och idag blir det min favoritmask: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, 269 SEK

Detta är en fyllig och återfuktande mask som passar alla hudtyper, speciellt framtagen för mogen, känslig och extra torr hud. Den funkar även bra för att behandla eksem, rodnader och rosacea. Förutom en kombination av fetter och oljor innehåller masken växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att minska inflammation och skydda huden mot fria radikaler.

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask lämpar sig bra för fuktbehandling över natten, och det är så jag föredrar att använda den för detta är en mask jag vill utnyttja till fullo.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Masken är vit till färgen, har en lätt blommig doft och är väldigt krämig. Den är lätt att applicera och sjunker in fint. Jag har aldrig använt denna mask så som det är tänkt att man ska använda en mask, applicera – vänta – skölj av alltså. Jag blandar den gärna med en olja eller booster, till exempel Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster, dom leker bra tillsammans. På huden syns inte masken nämnvärt, och den känns inte så mycket heller.

Om du inte hunnit med i svängarna så kan jag bara säga att jag gillar den här masken, priset är inte farligt och man får 118ml produkt.

  • 6.1/10
    Användning - 6.1/10
  • 7.1/10
    Konsistens - 7.1/10
  • 7.8/10
    Resultat - 7.8/10
7/10

Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask finns att köpa hos Skincity och kostar 269 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?