Isotretinoin – Vecka 7

Så har vecka 7 nått sitt slut, och jag är helt slut. Det har varit en tung vecka, har varit till veterinären 3 gånger, har haft skyhöga ångestnivåer och mått allmänt dåligt. Jag tror dock inte det beror på medicinen. Läs vidare för mina anteckningar!

Isotretinoin – Vecka 7Isotretinoin – Vecka 7, lördag 11/11

Måndag 6/11, dag 43: Läpparna flagnade lite imorse, tror inte Aquaphor Lip Repair räcker som återfuktning över natten. När de flagnade förra gången använde jag ALR också.

Tisdag 7/11, dag 44: Känner av värk i kroppen igen, lite huvudvärk också. En del ångest, men jag tror inte det är medicinen utan mer att jag ska till veterinären med Luxx imorgon.

Onsdag 8/11, dag 45: Värk i kroppen idag igen, det kommer och går. På grund av veterinärbesöket har jag en ångestklump i magen, tror inte det har något med medicinen att göra.

Torsdag 9/11, dag 46: Läpparna var flake city imorse, dom har inte spruckit än så jag har använt en läppskrubb för att få bort det som flagnar. Använde Aquaphor Lip Repair över natten och det är nog inte nog.

Fredag 10/11, dag 47: På grund av alla Luxx veterinärbesök och stressen och ångesten som kommer med det har jag slarvat med hudvården två dagar. Ingen fjällning eller någon påverkan på huden dock. Men har imorse rengjort och smort in som jag ska.

Lördag 11/11, dag 48: Jag måste hitta något som funkar att återfukta läpparna med under natten, eller så ska man vakna varje morgon med död hud på läpparna? Det blir ju inte så under dagen så därför tänker jag att läppbalsamet jag använder under natten inte är tillräckligt. Annars är det som vanligt, värk i kroppen, lite huvudvärk annars inget nytt.

Söndag 12/11, dag 49: Mina mungipor gör ont, jag har huvudvärk och värk i kroppen. Det är som det brukar vara alltså. Veterinären idag igen, men denna gång operation…

Isotretinoin – Vecka 7Isotretinoin – Vecka 7, lördag 11/11

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?